Kedves Barátunk!

Ha Önnek fontos, hogy tájékozott legyen, vagy hogy akár egy speciálisabb témában értesüljön a legfrissebb hírekről, akkor jó helyen jár.

Szeretnénk segíteni Önnek abban, hogy az Önt leginkább érdeklő cikkeket mostantól gyorsan és könnyen megtalálhassa! Az Egy Optimista Magyarországért Alapítvány ajánlásával most lehetősége van kipróbálni ezt az új ingyenes hírfigyelő szolgáltatást. Miért jó ez Önnek?
  • Könnyebben juthat hozzá az Önt leginkább érdeklő cikkekhez.
  • Csak az Önnek fontos híreket kapja meg téma szerint csoportosítva.
  • Időt takaríthat meg: a cikkek keresgélését a program végzi.

Kövesse a kedvenc hobbijáról szóló cikkeket, vagy munkahelye nevének előfordulását az internetes sajtóban! Bármilyen témát megadhat. Ha most regisztrál, indulásként beállítunk Önnek egy rovatot "Optimizmus" témakörben (melyet természetesen bármikor módosíthat).

Amennyiben sikerült felkeltenünk az érdeklődését, kérem adja meg nevét és email címét, szívesen küldünk Önnek meghívót.

Név
E-mail


A szolgáltatásról

A Dolphia Tartalomfigyelő Szolgáltatás lényege, hogy Ön nyomon követheti az érdeklődési körébe tartozó (akár igen speciális) területeket, és a releváns, újonnan megjelenő hírekről, tartalmakról értesítést kap. Rendszerünk több ezer internetes hírcsatornát és portált követ nyomon folyamatosan, és az ezeken megjelenő híreket, cikkeket eljuttatja az adott témában érdekelt felhasználóknak.
bővebben>>>